PREVIOUS FORUM USERS CAN STILL LOGIN WITH THEIR OLD USERNAME AND PASSWORD TO LOGIN INTO THIS NEW FORUM PLATFORM. YOU DO NOT NEED TO RE-REGISTER.
rahmadsyah p

Apa Permasalahan Simex Dengan DDK ?

Recommended Posts

Content edited by moderator.

Edited by pakkordi
This news is still unconfirmed. We will need to wait for DDK management to announce. Sorry for any inconveniences.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sir, this post is still unconfirmed. So moderators will need to delete this post for the time being. Sorry for any inconveniences.

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 minutes ago, pakkordi said:

Sir, this post is still unconfirmed. So moderators will need to delete this post for the time being. Sorry for any inconveniences.

U must confirm to that telegram channel.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, rahmadsyah p said:

U must confirm to that telegram channel.. 

Yes Mr.Rahmadsyah. As the forum moderators, we always double check with all levels of DDK management before we perform any moderation. As and when there is an official critical/strategic announcement, only Forum admin or official DDK management representative can post such news.

 

Thanks for your concern regarding the issue and we, forum moderators are always here to help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pertama, bagaimana boleh dibantu stakeholder2 yg spt saya yg kerugian bitcoin kena freeze dlm acc SIMEX atas alasan simex perlu menjalankan siasatan?

 

Kedua, apakah pelan tindakan professional yg boleh diambil terhadap si Vasili penipu dari Rusia ini?

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ddk still struggling to find its bottom.....my prediction towards ddk price towards end of 2019  finally become reality. But never thought its going to be this bad.......seems the demand for ddk is no more ......

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/4/2019 at 11:56 PM, zrgold4u said:

Pertama, bagaimana boleh dibantu stakeholder2 yg spt saya yg kerugian bitcoin kena freeze dlm acc SIMEX atas alasan simex perlu menjalankan siasatan?

 

Kedua, apakah pelan tindakan professional yg boleh diambil terhadap si Vasili penipu dari Rusia ini?

Pertama, sila ikut prosedur yang sudah kita sediakan macamana untuk anda laporkan kepada DDK Foundation untuk compile all the case to pressure SIMEX to honour the withdrawal di blog ini https://announcements.ddkoin.com/?p=987 

CoinMarketCap juga telah aware dengan pembekuan yang dibuat oleh SIMEX terhadap user asset dan telah mengeluarkan "Warning notification" di page SIMEX Exchanger yang boleh dirujuk disini https://coinmarketcap.com/exchanges/simex/

Kita sedar, yang DDK adalah teknologi DECENTRALIZE yang dimana pegangan asset adalah ditangan user masing-masing dan sering berlaku curang yang dibuat oleh "CENTRALISE EXCHANGER" bertindak menyekat asset-asset user bukan sahaja DDK malah BTC, ETH dan USDT. Sila baca blog terbaru status kes yang telah kita perolehi dan tindakan selanjutnya yang akan dibuat dari link berikut : https://announcements.ddkoin.com/?p=1001

 

Thanks

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/10/2019 at 11:16 PM, Karpus said:

ddk still struggling to find its bottom.....my prediction towards ddk price towards end of 2019  finally become reality. But never thought its going to be this bad.......seems the demand for ddk is no more ......

Anda boleh berdoa untuk meramalkan harga yang diinginkan. Tetapi kerana DDK ini sudah menjadi Crypto Currency Mainnet running bermula April 2019 dan harga sebenarnya ditentukan di 4 Global exchangers dan 15++ markets secara GLOBAL 24 hours non stop 7 days per week https://coinranking.com/coin/kmGGzflTwc8Q+ddkoin-ddk/markets

I think your statement there is no demand for DDK is not true. We can see from proof history of VOLUME in "Historical data" since April 2019 till now that we have steady volume of $50k USD - $100k USD per 24 hours demand buying of ddk https://coinmarketcap.com/currencies/ddkoin/historical-data/ 

We also can see last month BUYING competition held at global exchanger market https://exmarkets.com/ddk-competition has been participated by more than 7 active countries. 🤩👍

  • Angry 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Harga ddk turun terus sejak di luncurkan :

Bulan 1 turun 30% dari sebelumnya
Bulan 2 turun 30% dari sebelumnya 
Bulan 3 turun 30% dari sebelumnya
Bulan 4 turun 30% dari sebelum

Begitulah alur ceritanya terus 30%

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/15/2019 at 12:12 PM, Hamid Hamidi said:

Harga ddk turun terus sejak di luncurkan :

Bulan 1 turun 30% dari sebelumnya
Bulan 2 turun 30% dari sebelumnya 
Bulan 3 turun 30% dari sebelumnya
Bulan 4 turun 30% dari sebelum

Begitulah alur ceritanya terus 30%

 

Oklahtu, itu yang turun kalau dilhat dari segi NAIK pula, tipu lah kalau DDK takde naik. DDK ini sudah menjadi crypto currency naik dan turun itu normal berlaku setiap hari, setiap jam dan setiap saat. 

Turun adalah peluang membeli untuk STAKE dan naik adalah peluang menjual. Yang kita risaukan takde demand dan takde yang nak beli. Tetapi fakta membuktikan kita ada demand, sesiapa yang ada DDK boleh jual secara REALTIME ke BTC, ETH atau USDT yang dimana market nya open 24 hours tanpa tutup https://coinranking.com/coin/kmGGzflTwc8Q+ddkoin-ddk/markets

Kat sini pun boleh tengok pasaran yang open 24 hours untuk jual dan beli DDK https://coincodex.com/crypto/ddkoin/ 🤩

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

bagaimana ddkoin ini, kami terjebak di dalam simex. seharusnya management mempertimbangkan dulu segala aspek sebelum announcement akan exit dari simex. Karena kecerobohan kalian, banyak stakeholders yang sangat dirugikan !

tolong segera selesaikan masalah kalian dengan simex. jangan kami stakeholders yang dirugikan akibat permasalahan kalian. @Arai_Ezzra

 

Edited by rahmadsyah p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.